Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşında kendini görmek

Rüyada karşında kendini görmek

Rüyada karşında kendini görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, başarısının yükseleceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına işaret eder.

Rüyada karşında kendini gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde ya da iş birliğinizde ani değişiklikler veya ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kendini karşında görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, ilerleyemeyeceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada karşındakine bağırmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi karşında görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada karşında kendini görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, eşinden yana huzurlu olacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments