Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kalp hastası görmek

Rüyada kendini kalp hastası görmek

Rüyada kendini kalp hastası görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına rivayet eder.

Rüyada kendini kalp hastası gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konuları veya yapmak istediklerinizi netleştirmeniz durumunda maddi anlamda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kalp hastası görmek sağlık içinde yaşanacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına işarettir.

Rüyada kalp hasta olduğunu görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini kalp hastası görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, rızkın artacağına alamet eder.

Rüyada kalpten hasta olmak cesaret ve inançla hareket edeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına delalettir.

Rüyada kalp hastası olmak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada kalp masajı yapmak güzel ve mutlu günler yaşayacağına, günaha gireceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini kalp krizi geçirdiğini görmek karşılığını bulacağına, borçlarının hafifleyeceğine, kederinin dağılacağına işarettir.

Rüyada kalp şeklinde pasta görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments