Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hemşire olmak

Rüyada hemşire olmak

Rüyada hemşire olmak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hemşire olmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya maddi durumunuzu etkileyebilecek bazı durumlar ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada hemşire öpmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hemşire forması görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık hemşire görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hemşirelik yapmak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada hastanede hemşire olarak çalışmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına yorulur.

Rüyada hemşire görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hemşirenin iğne yaptığını görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz hemşire önlüğü giymek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments