Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini havuzun içinde görmek

Rüyada kendini havuzun içinde görmek

Rüyada kendini havuzun içinde görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, sevilen bir dostun geleceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini havuzun içinde gördüyseniz:

  • Her iki tarafta ilgisizlikten yakınabilir veya öncelik sırasını kendi adlarına kullanmanızı bekleyebilirler.

Rüyada havuzun içinde insan görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Rüyada havuz içinde yunus balığı görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada caminin içinde havuz görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Rüyada oda içinde havuz görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada havuzu içinde balık görmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.

Rüyada havuz içinde bebek görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işarettir.

Rüyada havuzun içinde balıklar görmek borca batacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada havuz içinde yunus görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, sıhhat ve huzur bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments