Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile sancısı çekmek

Rüyada hamile sancısı çekmek

Rüyada hamile sancısı çekmek çok üzüleceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile sancısı çekmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi veya yaptıklarınızı hemen anlayamayabilirler, on dakika sonra tekrar şansınızı denerseniz, fikirlerini değiştirmeye eğilimli olduklarını görebilirsiniz.

Rüyada hamile olmak ve sancı çekmek rızkın kesilmeyeceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada hamile sancısı çekmek işinin gücünün hep rast gideceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada hamile olup sancı çekmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamilelik sancısı çekmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini hamile görüp sancı çekmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına rivayet eder.

Rüyada hamile olmak sancı çekmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada doğum sancısı çekmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada doğum sancı çekmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, kendisini keşfedeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments