Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini güzel bir evde görmek

Rüyada kendini güzel bir evde görmek

Rüyada kendini güzel bir evde görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, işlerin iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini güzel bir evde gördüyseniz:

  • Yakında, ilişkiler kanalıyla önemli bir fırsat söz konusu olabilir.

Rüyada büyük ve güzel bir ev görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada güzel yeni ev görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, sermayesini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada çok büyük ve güzel bir ev görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, kişisel problemlerini çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok güzel bir eve taşınmak ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını güzel bir evde görmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, hayırlı bir evlat olacağına, ailesi ile mutlu olacağına işarettir.

Rüyada çok güzel eve taşınmak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, kendisini keşfedeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine delalet eder.

Rüyada güzel bir evde olmak hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada güzel eve gitmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments