Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bir evde olmak

Rüyada güzel bir evde olmak

Rüyada güzel bir evde olmak bereketli işler yapacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada güzel bir evde olmak gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar dışa dönük olmayabilir.

Rüyada eski evi güzel görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine delalet eder.

Rüyada büyük ve güzel ev görmek bahtının da çok parlak olacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kişinin her türlü zenginliğine alamet eder.

Rüyada güzel bir eve girmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına rivayet eder.

Rüyada kendini güzel bir evde görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni güzel eve taşınmak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, büyük atılımlar yapacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çok güzel bir eve taşınmak çok büyük başarılar kazanacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, doğruluktan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel geniş ev görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına inanılır.

Rüyada güzel bir evde yaşadığını görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments