Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül yediğini görmek

Rüyada gül yediğini görmek

Rüyada gül yediğini görmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, ona kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, maddi durumunun düzeleceğine işaret eder.

Rüyada gül yediğini gördüyseniz:

  • Fazla gururlu olmanız nedeniyle kendinizi köşeye sıkışmış halde bulabilirsiniz.

Rüyada gül yediğini görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada kızdan gül almak evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada gülerek namaz bozmak o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi gülerken görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine yorulur.

Rüyada tomurcuk kırmızı gül almak aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, başarı ve zafer kazanacağına inanılır.

Rüyada ölmüş insanı gülerken görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vefat etmiş birini gülerken görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, aksiliklerin son bulacağına inanılır.

Rüyada tek kırmızı gül görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments