Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının saç boyadığını görmek

Rüyada arkadaşının saç boyadığını görmek

Rüyada arkadaşının saç boyadığını görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının saç boyadığını gördüyseniz:

  • Beklenmeyeni beklemelisiniz.

Rüyada arkadaşının saçını sarıya boyadığını görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının saçlarını boyadığını görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını boyadığını görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, işlerin günden güne artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının saç boyadığını görmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, adının ülke dışında yayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının saçını siyaha boyadığını görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada saçını maviye boyadığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada saçlarını boyadığını görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada saçını kızıla boyadığını görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments