Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının ruhunu görmek

Rüyada arkadaşının ruhunu görmek

Rüyada arkadaşının ruhunu görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, her zaman neşeli olacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının ruhunu gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden veya çalışmalarınızın boşa çıkmamasını sağlayabilecek kişilerle bir araya gelmeye bakın.

Rüyada arkadaşının ruhunu görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi ruhunun çıktığını görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin ruhuyla konuşmak kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ruha sarılmak öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen insanın ruhunu görmek kalp kırmayacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde ruh görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine yorulur.

Rüyada asker ruhu görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tuz ruhu dökmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments