Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini çalışıyor görmek

Rüyada kendini çalışıyor görmek

Rüyada kendini çalışıyor görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, umutlarının kırılacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, kısmetinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada kendini çalışıyor gördüyseniz:

  • Tam pozisyon almışken veya bir yola girmişken meydana gelen gelişmeler planlarınızı bozuyor olabilir.

Rüyada bir işyerinde çalıştığını görmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine delalettir.

Rüyada ısırmaya çalışan köpek görmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalettir.

Rüyada kaçırılmaya çalışıldığını görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, hayırlı kapılar açılacağına rivayet eder.

Rüyada bisikleti çalınmak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada belediyede çalıştığını görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına tabir olunur.

Rüyada çalıştığını görmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada çeyiz çalındığını görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, atılan adımların zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun çalındığını görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments