Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini bağlamak

Rüyada kendini bağlamak

Rüyada kendini bağlamak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, geleceğine bakacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine yorulur.

Rüyada kendini bağlamak gördüyseniz:

  • Belli bir durumun bambaşka bir duruma dönüşme olasılığı var.

Rüyada kablo bağlamak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine işarettir.

Rüyada mavi kravat bağlamak zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına alamet eder.

Rüyada bacağa ip bağlamak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı bağlamak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, aksiliklerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı ip bağlamak yaşamdan istediklerini alacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağa ip bağlamak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada el bağlamak hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin başını bağlamak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılar son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments