Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el bağlamak

Rüyada el bağlamak

Rüyada el bağlamak onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine rivayet eder.

Rüyada el bağlamak gördüyseniz:

  • Görevleriniz ya da sorumluluklarınızın artması sizi sıkmasın.

Rüyada el kol bağlamak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin elini bağlamak ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin ellerini bağlamak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına inanılır.

Rüyada ellerini bağlamak eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada elini bağlamak kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada elleri bağlamak başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada el bağlamak zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, işlerin yavaşlayacağına yorulur.

Rüyada ölü bağlamak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments