Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine benzeyen birini görmek

Rüyada kendine benzeyen birini görmek

Rüyada kendine benzeyen birini görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, gönlünün rahata ereceğine, hem eğleneceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendine benzeyen birini gördüyseniz:

  • Yanlış fikirlere sahip kişilere güvenerek hareket etmeniz doğru olmayabilir.

Rüyada beni evlenirken görmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada yüzde et beni görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, insanları hak yoluna çağıracağına yorulmaktadır.

Rüyada insana benzeyen maymun görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işarettir.

Rüyada et beninin koptuğunu görmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kafasında et beni görmek hayalkırıklığı duyacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bacakta ben görmek tüm keyfinin kaçacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada beni kovalamak sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine alamet eder.

Rüyada birinin beni hamile görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, harama göz dikmeyeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments