Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine aşı yapıldığını görmek

Rüyada kendine aşı yapıldığını görmek

Rüyada kendine aşı yapıldığını görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, ayrıcalık elde edeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına yorulur.

Rüyada kendine aşı yapıldığını gördüyseniz:

  • Ya da uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kendine aşı yapıldığını görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşı yapmak kırgınların barışacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ağızdan aşı olmak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada bulgur aşı görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine tabir olunur.

Rüyada okulda aşı olmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşı olmak iğne görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına alamet eder.

Rüyada aşılanmış ağaç görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına delalet eder.

Rüyada bebeğe aşı yapmak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, elinize para geçeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments