Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi yanağında gamze görmek

Rüyada kendi yanağında gamze görmek

Rüyada kendi yanağında gamze görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kişisel kavgaların son bulacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi yanağında gamze gördüyseniz:

  • Varsa eşiniz veya sevdiğiniz ile aranızı daha yeni düzeltmişken olumsuz gelişmelere izin vermemelisiniz.

Rüyada kendi yanağında gamze görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanağında gamze olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada yanağında gamze görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanakta gamze görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına delalettir.

Rüyada gamzeli kadın görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, anne baba dualarının alınacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada kendi yüzünde gamze görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada gamzeli erkek bebek görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde gamze görmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments