Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi yüzünde gamze görmek

Rüyada kendi yüzünde gamze görmek

Rüyada kendi yüzünde gamze görmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, rütbe edineceğine işarettir.

Rüyada kendi yüzünde gamze gördüyseniz:

  • Farz ederek hareket etmek yanıltıcı olabilir.

Rüyada kendi yüzünde gamze görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde gamze görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada gamzeli erkek bebek görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gamzeli bebek görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada gamzeli erkek görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına delalettir.

Rüyada yanakta gamze görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına inanılır.

Rüyada gamze görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada çenede gamze görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments