Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi sütünü sağmak

Rüyada kendi sütünü sağmak

Rüyada kendi sütünü sağmak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, refah içinde yaşayacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi sütünü sağmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almanız size belli bedeller ödetebilir.

Rüyada koyun sütü sağmak toplum için faydalı işler yapacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada inek memesinden süt sağmak evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Rüyada kadın memesinden süt sağmak hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi göğsünden süt sağdığını görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada attan süt sağmak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada manda sütü sağmak muradın gerçekleşeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyunun sütünü sağmak hayatında yeni ufuklar açacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi sütü sağdığını görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments