Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi nişan davetiyesi görmek

Rüyada kendi nişan davetiyesi görmek

Rüyada kendi nişan davetiyesi görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, malının ve kazancının tam olacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi nişan davetiyesi gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya değişikliklere göre plan yapılması gerekebilir.

Rüyada nişan davetiyesi almak sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Rüyada nişan davetiyesi dağıtmak verdiği sözleri yerine getireceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişan davetiyesi görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi nişan davetiyesi görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi nişan davetiyesini görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, kimseden korkmayacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya alamet etmektedir.

Rüyada evlilik davetiyesi dağıtmak tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, girilen yolda zarar edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğün davetiyesi bastırmak maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada kendi düğün davetiyesini dağıttığını görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments