Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kızıyla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada kendi kızıyla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada kendi kızıyla ilişkiye girdiğini görmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, rakiplerinin üzüleceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi kızıyla ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • İyi düşünün iyi olsun.

Rüyada kızının ilişkiye girdiğini görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına tabir olunur.

Rüyada kızla ilişkiye girdiğini görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine delalettir.

Rüyada kendi kızıyla ilişkiye girdiğini görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına işarettir.

Rüyada kızıyla ilişkiye girdiğini görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, sağlığının bozulacağına alamet eder.

Rüyada anne babanın ilişkiye girdiğini görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, zorlanacağına işaret eder.

Rüyada biriyle ilişkiye girdiğini görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada birilerinin ilişkiye girdiğini görmek ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada karısının başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments