Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi isminde birini görmek

Rüyada kendi isminde birini görmek

Rüyada kendi isminde birini görmek kirli işlere bulaşacağına, adını işiyle duyuracağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına işaret eder.

Rüyada kendi isminde birini gördüyseniz:

  • Garip bir gelişmeyi yararınıza kullanabilirsiniz.

Rüyada harun ismini görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada ahmet ismi görmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada umut ismi duymak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada islamiyeti anlatmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada isa ismi görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taha ismini duymak rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine yorulur.

Rüyada ismini duymak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin ismini duymak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments