Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ismini duymak

Rüyada ismini duymak

Rüyada ismini duymak gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ismini duymak gördüyseniz:

  • Oldukça hoş denilebilecek bir öneri, yorum, teklif ya da tavsiye söz konusu olabilir.

Rüyada hakan ismini duymak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada musa ismi duymak birikimlerine büyük zarar  geleceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalettir.

Rüyada birinin ismini duymak sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada deniz ismini duymak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına inanılır.

Rüyada hızır ismini duymak arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hatice ismini duymak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine yorulur.

Rüyada nur ismi duymak maddi zararın büyük olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, nasiplerini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi ismini duymak çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments