Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi gamzesini görmek

Rüyada kendi gamzesini görmek

Rüyada kendi gamzesini görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, verilen kararların geri çekileceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kendi gamzesini gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu ya da durumu tamamıyla değiştirebilecek güce sahipsiniz.

Rüyada gamze hakkında görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada kendi gamzesini görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çenede gamze görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kendinde gamze görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada yanağında gamze olduğunu görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada gamze görmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine işaret eder.

Rüyada kendi yüzünde gamze görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanakta gamze görmek kazancın günden güne daha da artacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments