Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evinin yıkıldığını görmek

Rüyada kendi evinin yıkıldığını görmek

Rüyada kendi evinin yıkıldığını görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, kötü duygularını yeneceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi evinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Belli iş birliği, ortaklık ya da ilişkilerinizi sorgulayabilir.

Rüyada bir evin çatısının yıkıldığını görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına tabir olunur.

Rüyada evin yıkılacağını duymak rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada evini yıkılırken görmek önemli bir lider haline geleceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada evinin duvarını yıkılmış görmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, haksızlığa uğrayacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski evin yıkıldığını görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada bir evin yıkılmasını görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine işaret eder.

Rüyada evin bir bölümünün yıkıldığını görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına yorulur.

Rüyada evinin yıkılacağını duymak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments