Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adana görmek

Rüyada adana görmek

Rüyada adana görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada adana gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili tamirat ya da bazı hazırlıklar sizi yorabilir.

Rüyada denizin ortasında ada görmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada adana kebap görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına inanılır.

Rüyada adana kebab görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, masraflarının azalacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada adalar görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada ıssız ada görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada ada satın almak doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada adana yemek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tropik ada görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments