Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çürük dişini görmek

Rüyada kendi çürük dişini görmek

Rüyada kendi çürük dişini görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, çok farklı bir kişi olacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına inanılır.

Rüyada kendi çürük dişini gördüyseniz:

  • Kendisini bir köşeye atılmış önemsizmiş gibi hissetmesine izin vermeyin.

Rüyada çürük dişin döküldüğünü görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi çürük dişini görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çürük dişinin çekildiğini görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına işarettir.

Rüyada çürük dişini kırmak sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada çürük dişin sallandığını görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına delalet eder.

Rüyada dişinde çürük görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişin çürük olduğunu görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, içinin rahatlayacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada başkasının çürük dişini görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments