Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çocuğunu öldürmek

Rüyada kendi çocuğunu öldürmek

Rüyada kendi çocuğunu öldürmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya alamet eder.

Rüyada kendi çocuğunu öldürmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek ya da fırsatları değerlendirmek istiyorsanız harekete geçmeli ya da katılımcı olmalısınız.

Rüyada çocuğunu öldürmeye çalışmak gülüp eğleneceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına işaret eder.

Rüyada kendi çocuğunu öldürmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kısmetlerin çoğalacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına tabir olunur.

Rüyada bir çocuğun öldüğünü görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun öldürüldüğünü görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına inanılır.

Rüyada küçük çocuğun öldüğünü görmek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğu öldü görmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada bir erkek çocuğun öldüğünü görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına inanılır.

Rüyada küçük erkek çocuğunun öldüğünü görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments