Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi cenazesini taşımak

Rüyada kendi cenazesini taşımak

Rüyada kendi cenazesini taşımak borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kendi cenazesini taşımak gördüyseniz:

  • Aşılması zor engeller veya yolunuzun üzerindeki zorluklar moralinizi bozabilir.

Rüyada tek başına cenaze taşımak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada cenaze taşımak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, oğlu evli ise boşanacağına inanılır.

Rüyada cenazeyi taşımak hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada kendi cenazesini taşımak sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla cenaze taşımak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada omuzda cenaze taşımak harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, ortaklı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtında cenaze taşımak sorunlarının geçmişte kalacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada kokmuş cenaze görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, verilen  sözlerin tutulacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments