Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi bebeğini yıkamak

Rüyada kendi bebeğini yıkamak

Rüyada kendi bebeğini yıkamak hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, işlerinin de rast gideceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi bebeğini yıkamak gördüyseniz:

  • Egoist kişilerin taleplerine boyun eğmemelisiniz.

Rüyada yeni doğan bebeği yıkamak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş erkek bebek yıkamak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına alamet eder.

Rüyada küçük bebek yıkamak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek başı yıkamak rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yepyeni biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada ölü bebeği yıkamak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada bebeği yıkadığını görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına işarettir.

Rüyada bebek ayağı yıkamak bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına alamet eder.

Rüyada ölü bebek yıkamak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments