Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi arabanı kazalı görmek

Rüyada kendi arabanı kazalı görmek

Rüyada kendi arabanı kazalı görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, tabiri caizse ağız tadından olacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine işarettir.

Rüyada kendi arabanı kazalı gördüyseniz:

  • Belli durumları artık sizi hiçbir şekilde rahatsız edemeyeceği hale sokmanız gerekebilir.

Rüyada arabanın kazalı olduğunu görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, iş yeri sahibi olacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine delalettir.

Rüyada kendi arabanı kazalı görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada arabanı kazalı görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine delalettir.

Rüyada arabanın denize uçtuğunu görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabanın ezdiğini görmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine işarettir.

Rüyada arabanın altında kalmak sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada arabanın plakasını görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Rüyada arabanın önünde oturmak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments