Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi arabana binmek

Rüyada kendi arabana binmek

Rüyada kendi arabana binmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, dik durmaya çalışacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi arabana binmek gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara eğilimlisiniz.

Rüyada arabanın ön koltuğuna binmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına işaret eder.

Rüyada arabanın kasasına binmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, ticarette ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi arabana binmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın üstüne binmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın içinde sıkışmak bir düşmanın kötü haberini almaya, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, önemli bir şahsiyet olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi arabanın çalındığını görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi arabanı satmak sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın parçalandığını görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments