Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soyadını görmek

Rüyada soyadını görmek

Rüyada soyadını görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada soyadını gördüyseniz:

  • Desteğinizi sağlamak veya yardım talebinde bulunmak isteyen kişiler sizi yönlendirebilmek için en sempatik halleriyle duygusal blöfler yapabilirler.

Rüyada birinin soyadını görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalettir.

Rüyada adını soyadını söylemek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada soyadını değiştirmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, kuş gibi hafifleyeceğine, çevrenizden takdir görmeye yorulur.

Rüyada adını soyadını yazmak herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine işarettir.

Rüyada soyadını görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kızlık soyadını görmek kızı olanların da gelin edeceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına yorulur.

Rüyada soyadı değiştiğini görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin soyadını almak kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments