Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelleşme görmek

Rüyada kelleşme görmek

Rüyada kelleşme görmek insanlar tarafından sevileceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelleşme gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz veya sosyal yaşamınızla ilgili seçenekleriniz kendisini göstermeye başlıyor.

Rüyada hayvan kelle görmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, işe zorla gidip geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelle kesildiğini görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada koç kellesi görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, azap çektiğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine alamet eder.

Rüyada kelle altın görmek hayatının adeta cennete döneceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada insan kellesi pişirmek her zaman haklının yanında olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun kelle pişirmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, patron olunacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelle paça yemek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelle eti görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments