Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelle eti görmek

Rüyada kelle eti görmek

Rüyada kelle eti görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, hanesine bolluk geleceğine, işte de mutlu olunacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelle eti gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada kelle eti görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelle eti yemek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun kellesi görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada kelle yüzmek gönlündeki gibi sevileceğine, daima zinde ve genç kalacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyükbaş hayvan kellesi görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, onunla iyi bir geçim içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelle pişirdiğini görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük problemler yaşanacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmemiş kelle paça görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, yeni alanlara yöneleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelle paça çorbası görmek şansının geri döneceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, işinin en iyisi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments