Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi poşete koymak

Rüyada kediyi poşete koymak

Rüyada kediyi poşete koymak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, istediği noktalara ulaşacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediyi poşete koymak gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada kediyi poşete koymak rızkın artacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına delalet eder.

Rüyada poşete balık koymak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada poşete koymak evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı poşete koymak aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada poşete toprak koymak çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Rüyada poşete ekmek koymak yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmeği poşete koymak kazancın her geçen gün daha da artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyi kafese koymak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments