Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye yardım etmek

Rüyada kediye yardım etmek

Rüyada kediye yardım etmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, eğlenceli günler geçireceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına delalettir.

Rüyada kediye yardım etmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarda ya da işlerinizde ani gelişmeler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada yavru kediye yardım etmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada hasta kediye yardım etmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, zaferler kazanacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada kediye yardım ettiğini görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına delalettir.

Rüyada kediye yardım etmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada engelli birine yardım ettiğini görmek rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski müdür yardımcısını görmek dertlerin uzaklaştırılacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada file yardım etmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada kocasından yardım istemek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments