Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adamlar görmek

Rüyada adamlar görmek

Rüyada adamlar görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, malının ve kazancının tam olacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada adamlar gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla bazı organizasyonlara katılabilirsiniz.

Rüyada hasta bir adam görmek parasız kalmaya, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada ikiz adam görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafasi kopmuş adam görmek dinde olgunlaşacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına yorulur.

Rüyada adam bıçakladığını görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada adam öldürmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada adam kesildiğini görmek takdir edileceğine, rahatının bozulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına inanılır.

Rüyada evli adamla öpüşmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı adam eli öpmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments