Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediler ve köpekler görmek

Rüyada kediler ve köpekler görmek

Rüyada kediler ve köpekler görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, feraha ermeye, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediler ve köpekler gördüyseniz:

  • Kendi kafanızda planlar yapmış veya yönergeler oluşturmuş olabilirsiniz.

Rüyada evde kedi ve köpek görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına inanılır.

Rüyada kedi ve köpeği birlikte görmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada beyaz kedi köpek görmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpekle kedi görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi köpek ve fare görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kedi öldüren köpek görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin kediyi öldürdüğünü görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments