Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yiyen köpek görmek

Rüyada kedi yiyen köpek görmek

Rüyada kedi yiyen köpek görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada kedi yiyen köpek gördüyseniz:

  • Alışılmadık şeyler deneme isteği, alışkın olduklarınızı veya güvendiğiniz kişileri kaybetmenize neden olabilir.

Rüyada kedi öldüren köpek görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kedi köpek görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi köpek ve fare görmek bereketli işler yapılacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi ve köpeği birlikte görmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada köpek kedi fare görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, yokluk içine gireceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi köpek öldürmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, sıhhat ve moral bulacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine delalettir.

Rüyada kedi görünümlü köpek görmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, kötü kişilere yakın olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan kedi köpek görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sinirlerinin yıpranacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments