Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yavrusuna süt vermek

Rüyada kedi yavrusuna süt vermek

Rüyada kedi yavrusuna süt vermek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, takdir edilen kişi olacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusuna süt vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortak çözüm üretmek ya da ortak bir noktada buluşmak zor olabilir.

Rüyada yavru kediye süt verdiğini görmek güllük gülistanlık olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusuna süt içirmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu süt vermek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada kedi yavrusuna süt vermek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru kediye süt vermek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, rızkının da genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru köpeğe süt vermek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek yavrusuna süt vermek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediye süt ekmek vermek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments