Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve örümcek görmek

Rüyada kedi ve örümcek görmek

Rüyada kedi ve örümcek görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, moralinin düzeleceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi ve örümcek gördüyseniz:

  • Parasal durumunuzla ilgili ani bir rahatlama bekleyebilirsiniz.

Rüyada kedi ve örümcek görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada örümcek ve böcek görmek talihin yüze güleceğine, girdiği işleri kaybedeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına yorulur.

Rüyada ağzından örümcek çıktığını görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına delalettir.

Rüyada siyah örümcek görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada iri siyah örümcek görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işaret eder.

Rüyada vücutta örümcek görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada örümcek ve fare görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabada örümcek görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments