Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah örümcek görmek

Rüyada siyah örümcek görmek

Rüyada siyah örümcek görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah örümcek gördüyseniz:

  • Bir süredir üzerine ölü toprağı serpilmiş hissi vere işlerde hareketlilik görülebilir.

Rüyada siyah örümcek öldürmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, isteklerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada yatakta siyah örümcek görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada iri siyah örümcek görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah renkli örümcek görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük siyah örümcek görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalet eder.

Rüyada kocaman siyah örümcek görmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına inanılır.

Rüyada siyah küçük örümcek görmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına tabir olunur.

Rüyada sarı siyah örümcek görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, onun zamanını çalacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments