Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi sidiği görmek

Rüyada kedi sidiği görmek

Rüyada kedi sidiği görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi sidiği gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yol ya da seyahat bir problemin çözümünde etkili olabilir.

Rüyada kedi sidiği görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının sidiğini temizlemek kazancında bereketin artacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, maddi kriz yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sidikli tuvalet görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sidiğe basmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada altına sidiklemek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada at sidiği görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Rüyada sidiğini yapmak rızkın kesilmeyeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada tavşan sidiği görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments