Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kesildiğini görmek

Rüyada kedi kesildiğini görmek

Rüyada kedi kesildiğini görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada kedi kesildiğini gördüyseniz:

  • Riskli ya da uygulanabilirliği olmayan şeyler denemeyi planlıyorsanız evrakları iyi incelemelisiniz.

Rüyada kedi kesilirken görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kedi kesildiğini görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, şöhret elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kedi kesip pişirmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işaret eder.

Rüyada kedi kesip yemek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, büyük başarılar kazanılacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kesildiğini görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, sorunların çözüm bulacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kedi kesilmesi görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulağı kesilmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kesildiğini görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments