Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi aramak

Rüyada kedi aramak

Rüyada kedi aramak dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi aramak gördüyseniz:

  • Üstünüz veya otorite konumundaki kişilere güveninizi göstermeniz yararınıza sonuçlar doğurabilir, kendilerini size karşı sorumlu hissedebilirler.

Rüyada kedi ve köpeği bir arada görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi aramak son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına inanılır.

Rüyada kaybolanı aramak aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada düğün ve cenazeyi bir arada görmek başarılarını ispat edeceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada banyo aramak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kuaför aramak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine rivayet eder.

Rüyada bir şeyini aramak sinirlerinin yıpranacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bütün akrabaları bir arada görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments