Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi eti görmek

Rüyada keçi eti görmek

Rüyada keçi eti görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada keçi eti gördüyseniz:

  • Size karşı düşünceleri görmeyi beklemek yerine, hareketlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtan taraf olabilirsiniz.

Rüyada çiğ keçi eti görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada keçi eti görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçi eti yemek çok kötü günler geçireceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına yorulur.

Rüyada pişmiş keçi eti yemek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına delalettir.

Rüyada keçi eti yemek görmek üzüntü duyacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçi eti pişirmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, durgun giden işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş keçi eti görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi eti yediğini görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments