Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazık atmak

Rüyada kazık atmak

Rüyada kazık atmak haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada kazık atmak gördüyseniz:

  • Aile veya duygusal ilişkilerinizle ilgili bir mutluluk yaşamanız, birlikte bir yerde eğlenmeniz mümkündür.

Rüyada kazık atmak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, giden birinin geri döneceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaştan kazık yemek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Rüyada dost kazığı yemek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, ailesini de mutlu edeceğine delalettir.

Rüyada yere kazık çakmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kazığa oturmak bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada kazık yemek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, işlerinin çok iyi olacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprağa kazık çakmak sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine işaret eder.

Rüyada dost kazığı görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, tecrübelerini aktaracağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments