Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazığa oturmak

Rüyada kazığa oturmak

Rüyada kazığa oturmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, dileklerinin de kabul olacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, eve kapanacağına işaret eder.

Rüyada kazığa oturmak gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, birçok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Rüyada kazığa oturmak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kazık görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hastalıkların uzak duracağına yorulur.

Rüyada kazık çakmak sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, düzenin kurulacağına inanılır.

Rüyada kazık atmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kazık yemek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, daha çok dünya malı edineceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yere kazık çakmak maddi imkanlarının çoğalacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada dost kazığı görmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına alamet eder.

Rüyada tarlaya kazık çakmak yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments