Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynamış yumurta soymak

Rüyada kaynamış yumurta soymak

Rüyada kaynamış yumurta soymak yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine işarettir.

Rüyada kaynamış yumurta soymak gördüyseniz:

  • Belli bir konu açıklığa kavuşuyor.

Rüyada kaynamış yumurta soymak bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada yumurta soyduğunu görmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada haşlanmış yumurta soyduğunu görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada yumurta soymak sorunların birdenbire daha da artacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yumurta kabuğu soymak fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş yumurta soymak uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine inanılır.

Rüyada kaynayan yumurta görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaynamış yumurta görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments