Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerin kaymasını görmek

Rüyada yerin kaymasını görmek

Rüyada yerin kaymasını görmek mutluluğu yakalayacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işaret eder.

Rüyada yerin kaymasını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli şekillerde davranmanız için size baskı uygulayabilirler.

Rüyada yerin kaymasını görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kaynını görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaynıyla tartışmak kaybettiği şeyi bulmasına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada kayıs yemek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine inanılır.

Rüyada tencerede kaynamış süt görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada kaynayan çaydanlık görmek yanlış işlere girileceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kaynatılmış patates görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine inanılır.

Rüyada kazanda kaynayan süt görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments